Productcategorie
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Flexibele Roller Blast Machine

Flexibele Roller Blast Machine kan van de gietstukken verwijderen zand en kernen, handig voor het smeden en casting voor stralen behandeling, gemengd oppervlaktebehandeling. Stralen machine zwevend

Features

Flexibele Roller Blast Machine kan van de gietstukken verwijderen zand en kernen, handig voor het smeden en casting voor stralen behandeling, gemengd oppervlaktebehandeling. Shot stralen machine zwevend productiviteit, houden van hoog niveau van stralen behandeling efficiëntie. Werking en multi hoek groove om ervoor te zorgen gieten zachte roll, om ervoor te zorgen dat het gebruik van staal energie optimalisatie doodgeschoten. De stralen apparatuur gemakkelijk gecombineerd met bestaande productielijnen.

Lay-out van de stralen kamer lichaam en stralen machine waren nadat de computersimulatie van dynamische 3D wegschietende vastgesteld waarmee de stroom van projectielen gegooid het dekkingsgebied van de nauwkeurige dekking op het oppervlak van het werkstuk, het projectiel verdrijft ook naar de werkstuk van het oppervlak van het werkstuk in alle richtingen.

De reeks van modellen is het gebruik van snelle rotatie van de waaier. Matrix projectielen gegooid naar de binnenkant van de trommel voortdurend everted werkstuk voor het reinigen van werkstuk. Gebruikt in alle soorten gieten van, smeedwerk. Stampen delen, spring zand reiniging, derusting, ontkalken en oppervlakte verharding. Met name voor dunwandige en 1.6 afgewezen werk kunt voorkomen dat vermindering van de schade modellen van deze serie heeft het geavanceerde ontwerp, redelijke structuur, laag energieverbruik, hoge efficiëntie, gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

De apparatuur uitvoering apparaat voor een bovenste opening van multi hoek swing bed, rond zijn lengteas als 120 graden swing heen en weer. De multi hoek vorm zorgt ervoor dat het gieten van stabiele omzet. Stralen apparaat is gerangschikt in is aan de bovenkant van de casting, om ervoor te zorgen dat het uitwerpen van de stroom ontploffing kan alle directe actie werd geworpen op de casting. Wanneer in het lossen, multi hoek draaien van bed naar opening naar beneden, de schoongemaakte casting gelost om de trillende trog, dan automatisch overgedragen terug naar de laden plaatsen om te accepteren van de lading. De Reinigingsmachine van de Shotblast serie heeft de volgende voordelen:

1 de schommel bed structuur, de horizontale trommel kaart overwinnen en stalen rupsbanden stralen machine breekt de link.

2 hydraulische automatisch laden en lossen overbrengen van trillingen kan worden uitgevoerd gelijktijdig, veilige en betrouwbare, hoge productiviteit.

3. unieke multi hoek bed lichaamsontwerp, kan het werkstuk op de schommel bed bewaard rollen, op een verscheidenheid van complexe structuur van de gemengde casting kunt schoonmaken het uitwerpen.

5. de machine kan niet alleen intermitterende operatie, het geldt schoon de in middelgrote en kleine partij; vanwege haar unieke structuur, kan het gemakkelijk geïntegreerd in de continue productielijn.

Technische parameters

Kamer openen grootte (breedte * hoogte) mm 1000 x 300

Maximale schoonmaken stuk lengte (mm) 1000-10000

Constructiedeel maximale (breedte x hoogte) 800 x 250 mm

Rollgang lengte (m) 8

Vermogen (kw) 2.2

De roller afstand (mm) 600

Het aantal (a) 4 stralen machine

De totale hoeveelheid (kg/min) 4 x 180 stralen

De turbine totaal vermogen (kw) 30

Hemelvaart 45t/h

Stof verwijderen ventilator vermogen (kw) 7.5

Luchtvolumestroom 9900 (m3/h)

Aantal filterpatroon (8)


Hot Tags: flexibele roller blast machine, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, nieuwste producten van hoge kwaliteit,
Verwante producten
E-mail to us
Productcategorie
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MACHINE INC